«Ανθισμένα» κρεμμύδια τηγανιτά! Πιο νόστιμα δεν έχετε ξαναφάει!

Μπορεί το κρεμμύδι να είναι καυτερό αλλά όταν μαγειρευτεί γίνεται πολύ νόστιμο. Όλοι γνωρίζουμε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού. Το ανθισμένο κρεμμύδι όμως; Το γνωρίζετε;

«Ανθισμένα» κρεμμύδια τηγανιτά! Πιο νόστιμα δεν έχετε ξαναφάει!

Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι 4-5 μεγάλα κρεμμύδια ή λευκά ή κόκκινα, 1 κούπα αλεύρι, γλυκιά ή καυτερή πάπρικα, πιπέρι καγιέν, αλάτι, ένα αβγό και λάδι για το τηγάνισμα.

Εκτέλεση:
Καθαρίστε τα κρεμμύδια όπως δείχνει και το βίντεο και χαράξτε τα ώστε να θυμίζουν πέταλα λουλουδιών. Σε ένα πιάτο ανακατέψτε το αλεύρι, με την πάπρικα, το πιπέρι και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε το αβγό και περάστε τα κρεμμύδια, μία φορά από το αλεύρι, μετά από το αβγό και μετά πάλι από το αλεύρι. Τηγανίστε τα και συνοδεύσετε τα με μια σος μαγιονέζας.

Υλικά για σος μαγιονέζας
3-4 κ.τ.σ μαγιονέζα
χυμό από μισό λεμόνι
πιπέρι
γλυκιά πάπρικα
αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα σας τα υλικά και σερβίρετε με τα ανθισμένα σας κρεμμύδια!

Καλή επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved