Σκορδαλιά με καρύδια!
Αύριο θα φτιάξουμε το εθνικό μας φαγητό, μπακαλιάρο και πρέπει να τον συνοδεύσουμε με μια νόστιμη σκορδαλιά.
Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη σκορδαλιά με πατάτες, δοκιμάστε τη συνταγή που σας προτείνουμε για σκορδαλιά με καρύδια. Θα σας ξετρελάνει!
Υλικά:
4-5 σκελίδες σκόρδο
1 1/2 κούπα καρύδια
1 μεγάλη φέτα ψωμί (μόνο την ψίχα)
3/4 κούπας λάδι
χυμό λεμονιού
αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μούλτι λιώστε τα καρύδια μαζί με το ψωμί που θα έχετε μουλιάσει και στραγγίσει πρώτα. Προσθέστε τις σκελίδες σκόρδου και σιγά σιγά το λάδι και το λεμόνι. Αλατίστε κατά βούληση!
Καλή σας επιτυχία!