Τοστ με κανέλλα
Γλυκό και πολύ νόστιμο και πάνω απ' όλα απλό στην δημιουργία. Το μυστικό συστατικό είναι το τυρί σε κρέμα.
Θα χρειαστείτε:
¼ κούπας ζάχαρη
¼ κουταλιάς του γλυκού κανέλλα
4 κομμάτια ψωμί
¼ κούπας τυρί σε κρέμα
Ζεστάνετε τη σχάρα και βάλτε ένα αλουμινόχαρτο. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη ζάχαρη και την κανέλλα. Απλώστε σε κάθε κομμάτι ψωμιού το τυρί, από μία κουταλιά και ρίξτε την κανέλλα και τη ζάχαρη. Βάλτε το στο φούρνο και ζεστάνετε το για ένα με δύο λεπτά.