Πίτα με σοκολάτα, καραμέλα και φυστίκια!
Τα τρία αυτά υλικά όταν συνδυάζονται βγάζουν το ωραιότερο αποτέλεσμα.
Υλικά:
1 ½ κούπα κομμάτια φυστίκια
1 κουτί κατεψυγμένη έτοιμη κρούστα
1 κούπα ημίγλυκα κομματάκια σοκολάτας
½ κούπα σαντιγί
1 κουτί τυρί σε κρέμα
1 μεγάλο αυγό
1 κούπα ζάχαρη
28 καραμέλες
¼ κούπας βούτυρο
2 μεγάλα αυγά
1 κουταλιά του γλυκού βανίλια
¼ κουταλιάς του γλυκού αλάτι
Προετοιμασία
Προθερμάνετε το φούρνο στους 240 βαθμούς, ψήστε τα φυστίκια για οκτώ με δέκα λεπτά, ανακατεύοντας τα. Κρυώστε τα.
Βγάλτε την κρούστα από την κατάψυξη και βάλτε τη σε μια επιφάνεια με αλεύρι. Βάλτε τη σε ένα ειδικό ταψάκι για τούρτες και κόψτε ότι περισσεύει. Ψήστε για δώδεκα λεπτά. Αφού κρυώσει βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων τα κομματάκια σοκολάτας, την καραμέλα και ¼ της κρέμας, αφήστε για ένα λεπτό. Χτυπήστε την κρέμα του τυριού και το ¼ της ζάχαρης σε ένα μίξερ για 1-2 λεπτά, προσθέστε τα αυγά, τη βανίλια, το αλάτι και τα υπόλοιπα ¾ της ζάχαρης. Ρίξτε τα φυστίκια και το μείγμα της σοκολάτας. Ριξτε το στην κρούστα και ψήστε για 55 λεπτά.