Συνταγή για την πιο καλοκαιρινή και γευστική sangria (σανγκρία) από ροδάκινο!
Η Sangria (σανγκρία) είναι το μεσογειακό ισπανικό κοτκέιλ που όλοι κάποια στιγμή θα απολαύσουν, ένα χαλαρό απόγευμα στο μπαλκόνι, την αυλή ή ακόμη και την παραλία.
Συνήθως τη φτιάχνουν με κόκκινο κρασί, μπράντι και διάφορα φρούτα, όπως μήλο και πορτοκάλι. Σήμερα, θα σας δείξουμε μια άλλη διαφορετική συνταγή, πιο νόστιμη, πιο δροσιστική... πιο καλοκαιρινή.
Σημειώστε τα υλικά για την πιο καλοκαιρινή σανγκρία θα φτιάξετε ποτέ. Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις στα cocktails, με τις συμβουλές μας και το βίντεο που σας παραθέτουμε θα τα καταφέρετε εξίσου καλά!
Υλικά:
1 (750 ml) μπουκάλι ροζέ κρασί
3/4 του φλιτζανιού βότκα (ή καθαρή ή με γεύση ροδάκινο)
1/2 κούπα χυμό ροδάκινο
6 κουταλιές της σούπας συμπυκνωμένο παγωμένο χυμό λεμονάδα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κιλό ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
1 πακέτο φρέσκα σμέουρα
2 φλιτζάνια παγωμένη σόδα
Εκτέλεση:
Σε μία μεγάλη κανάτα ή γυάλα ανακατέψτε τα πέντε πρώτα υλικά που σας αναφέρουμε, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Έπειτα προσθέστε τις φέτες ροδάκινου και τα σμέουρα και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.
Πριν σερβίρετε συμπληρώστε την παγωμένη σόδα.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!