Τέλεια σκεπαστή πίτσα!
Μια εναλλακτική συνταγή για την πίτσα είναι η σκεπαστή! Είναι το ίδιο νόστιμη, μόνο που έχει την ιδιότητα να κρατά μέσα στο ζυμαράκι όλη τη νοστιμιά και τα αρώματα.
Δοκιμάστε την με όποια υλικά σας αρέσουν. Εμείς την προτείνουμε με ελιές, φέτα, ζαμπόν και ντομάτα!
ΥΛΙΚΑ
- Μια δόση ζυμάρι για πίτσα
- Μια κούπα ελιές σε ροδέλες
- Μια ψιλοκομμένη πιπεριά
- Δυο ντομάτες σε φέτες
- 2 κούπες χοντροκομμένη φέτα
- Μια κούπα ψιλοκομμένο ζαμπόν
- ρίγανη
Ανοίξτε καλά με το χέρι σας το ζυμάρι, τόσο όσο θα χώραγε σε αν ταψί και όπως είναι αλείψτε λίγο λάδι. Σε μια λεκάνη ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μαζί. Έπειτα ρίξτε ρίγανη στο ζυμάρι και στη μισή ζύμη ρίξτε όλο το μίγμα, χωρίς να το απλώσετε πολύ. Γυρίστε την υπόλοιπή ζύμη από πάνω και κλείστε καλά. Πασπαλίστε με λίγο λάδι και ρίγανη και ψήστε σε μεσαία θερμοκρασία για 30 λεπτά περίπου.