Τα πιο γευστικά quiche που έχετε φάει
Είναι ένα σνακ για όλες τις ηλικίες και για όλες τις ώρες. Με πλούσια ποσότητα τυριού, δύσκολα θα βρείτε κάποιο παιδί που να μην του αρέσει.
Θα χρειαστείτε
Κρούστα πίτας
8 τοματίνια
1 αυγό
1/3 κούπας γάλα
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος ή επιπλέον γάλα
2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
½ κούπα τριμένο cheddar
Για να το ετοιμάσετε, προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόψτε με ένα φορμάκι στρογγυλά κομμάτια από την κρούστα για πίτα. Αν έχετε ειδικά ταψάκια για quiche βάλτε τα κομμάτια στις φόρμες τους, αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ταψάκια για muffins. Βάλτε το στο ψυγείο για δέκα λεπτά. Κόψτε τα τοματίνια στα τέσσερα και βάλτε τα στην άκρη. Χτυπήστε μαζί το αυγό, το γάλα, την κρέμα και την παρμεζάνα και ρίξτε και λίγο αλατοπίπερο. Βάλτε τις ντομάτες στον πάτο κάθε κομματιού κρούστας. Βάλτε με ένα κουτάλι ένα μέρος σε κάθε φορμάκι από το μείγμα του αυγού και ρίξτε από πάνω το cheddar. Ψήστε το για 20 λεπτά και πριν το σερβίρετε αφήστε το για δέκα λεπτά να κρυώσει.