Τα ανάποδα cheeseburger
Το τυρί πια δεν χρειάζεται να ξεχειλίζει από το burger σας και να χάνεται το μισό.
Ο τέλειος τρόπος να το σερβίρετε; Να βάλετε το τυρί στο κέντρο του κιμά και να το ψήσετε κατ' αυτόν τον τρόπο.
Θα χρειαστείτε
¼ cheddar
¼ κίτρινο τυρί
Κιμά
1 κουταλιά της σούπας σος Worcestershire
1 ½ κουταλιά του γλυκού πάπρικα
¼ κουταλιάς του γλυκού πιπέρι
Προθερμάνετε το γκριλ σε μεσαία φωτιά. Βάλτε τα τυριά σε ένα μπολ και ανακατέψτε. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τον κιμά, την πάπρικα και το πιπέρι και τη σος. Χωρίστε τον σε μπιφτέκια και βάλτε μέσα 2 κουταλιές της σούπας από το τυρί, έτσι ώστε να μην το καλύπτει από πάνω ο κιμάς. Ψήστε το και είναι έοτιμο.