Αβοκάντο γεμιστό με ...σαλάτα!
Eνα γεύμα από τα λίγα! Μία αντιοξειδωτική σαλάτα, που εκτός από το πόσο απολαυστική είναι, βοηθάει στην πέψη και μειώνει το λίπος στην κοιλιά!
Ντοματίνια, πιπερίτσες και αβοκάντο «συνεργάζονται» πανέμορφα για ένα αποτέλεσμα πολύχρωμο και πικάντικο!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
1 αβοκάντο
Χυμός από λεμόνι
1 κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
1/4 φλιτζ. κίτρινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζ. ντοματίνια ψιλοκομμένα
3 ραπανάκια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. κότατζ τυρί
1 κ.σ. κολιανδρο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Τρόπος εκτέλεσης
Ανακατέψτε τον χυμό λεμονιού, το καγιέν, και το σκόρδο σε ένα μικρό μπολ. Προσθέστε τις πιπεριές, τα ντοματίνια και τα ραπανάκια και ανακατέψτε καλά. Κόψτε το αβοκάντο στη μέση, και αφιαρέστε λιγο από τη μέση, για να κάνετε χώρο για τη γέμιση. Βάλτε κουταλιές από το μείγμα στο κέντρο του αβοκάντο. Γαρνίρετε με το τυρί, το κρεμμυδάκι και τον κόλιανδρο!
Καλή σας όρεξη!