Πίτσα με μπέικον και αυγό
Είναι ένα ιδανικό πιάτο για τέσσερα άτομα και για μια εύκολη βραδινή λύση για φαγητό, χωρίς να χρειαστεί να παραγγείλετε απ' έξω.
Υλικά:
8 κομμάτια μπέικον
4 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κούπες τριμμένο τυρί cheddar
½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι
2 αυγά
Οδηγίες: Προθερμάνετε το φούρνο στους 240 βαθμούς. Μαγειρέψτε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Βάλτε τα κομμάτια πάνω στη ζύμη της πίτσας έτσι ώστε να είναι μοιρασμένα καλά. Αφήστε ένα μικρό κομμάτι κενό στο κέντρο της πίτσας για να βάλετε τα αυγά. Ρίξτε το τυρί πάνω από τις ντομάτες και βάλτε τις λωρίδες μπέικον από πάνω, προς το εξωτερικό της ζύμης. Ψήστε την πίτσα για τρία λεπτά πριν βάλετε το αυγό και βγάλτε τη από το φούρνο. Σπάστε τα δύο αυγά στο κέντρο της πίτσας, για να πέσουν το ένα δίπλα στο άλλο. Ρίξτε πιπέρι και βάλτε το πάλι στο φούρνο. Ψήστε μέχρι να είναι έτοιμο περίπου για δέκα λεπτά.