Τέλεια υγρή σοκολατόπιτα!
Μια τέλεια γλυκιά συνταγή για να κεράσετε τους καλεσμένους σας στις γιορτές είναι η σοκολατόπιτα.
Είναι ένα ελαφρύ επιδόρπιο που τρώγεται άνετα μετά από δείπνο!
ΥΛΙΚΑ
- 5 αβγά
- 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο με μισή κ.γλ. baking powder
- 200 γρ. μαργαρίνη
- 1 φλ. ζάχαρη
- 250 γρ. φουντούκι αλεσμένο
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 250 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Σε μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά (βούτυρο με ζάχαρη, μετά τα αβγά, το φουντούκι και το αλεύρι) εκτός από τις σοκολάτες και χτυπάτε στο μίξερ
Λιώνετε σε χαμηλή φωτιά τις σοκολάτες και τις ρίχνω στη ζύμη.
Βουτυρώνεται ένα ταψί, ρίχνετε το μίγμα και ψήνετε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει, στους 190 βαθμούς.