Θρεπτικό μοσχαράκι με αγκινάρες
Αν το πιτσιρίκι σας δεν τρώει τις αγκινάρες δοκιμάστε να τις συνδυάσετε με τρυφερό μοσχαράκι. Τόσο η γεύση του όσο και η εικόνα του σίγουρα θα το δελεάσουν.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαράκι σε μερίδες
- 10 αγκινάρες (μόνο το τρυφερό μέρος)
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 1 μάτσο άνηθος
- 2 κ.σ. πελτές
- 1 κουτί κονκασέ ντομάτας
- αλατοπίπερο, ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρέας, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον πελτέ και την ντομάτα.
Βάζουμε από πάνω τις αγκινάρες και τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και να μείνει με το ζουμάκι του.