Πώς να φτιάξετε τη γαλοπούλα που περίσσεψε
Μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, συνήθως έχουν περισσέψει φαγητά. Από όλα, η γαλοπουλα που μπορεί να σας έμεινε, έχει πολλούς τρόπους να μαγειρευτεί και να φαγωθεί, για να μην την βαριέστε κάθε μέρα με τον ίδιο τρόπο.
Ας δούμε μερικές ιδέες:
1. Σούπα
Ξεψαχνίστε τη και κόψτε σε μικρά κομματάκια. Βράστε ρυζάκι με λαχανικά της αρεσκείας σας, προσθέστε το ψαχνό και όσα μυρωδικά ή μπαχαρικά θέλετε και έχετε μια πεντανόστιμη σουπα οικονομικά και γευστικά.
2. Ζυμαρικά.
Βράστε κανονικά τα ζυμαρικά που θέλετε, προσθέστε καρότα και αρακά και την ξεψαχνισμένη γαλοπούλα σας. Μπορείτε να βάλετε ό,τι σάλτσα θέλετε, λευκή ή κόκκινη στην γαλοπουλομακαρονάδα σας!
3. Σαντουιτς.
Το πιο εύκολο και το πιο γρήγορο. Σε ψωμάκι foccacia με ό,τι υλικό αγαπάτε. Τυρί, σος, ντομάτα, μαρούλι και ό,τι άλλο θέλετε!
4. Γαλοπούλα με ρύζι α λα κρεμ. Εύκολο πιάτο για όλη την οικογένεια. Προσθέτετε μανιτάρια και κρέμα γάλακτος για μία υπέροχη γεύση.
5. Κρέπες
Προσθέστε στη γαλοπούλα μπείκον, κίτρινο τυρί, χρωματιστές πιπεριές και φάτε τις κρέπες των ονείρων σας.
6