Μακαρονόπιτα με λουκάνικο χωρίς φύλλο: Απίθανη!
Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, δοκιμάστε τη μακαρονόπιτα στο φούρνο... με λουκάνικο, χωρίς φύλλο!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
2 πακέτα μακαρόνια
2 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
1 κσ. ελαιόλαδο
85 γραμμάρια λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα
1 φλιτζάνι κρεμμύδι
85 γραμμάρια κίτρινο τυρί
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βράστε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια προσθέστε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα αυγά και ανακατέψτε τα.
Ζεστανετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε το λουκάνικο και τσιγαρίστε για 2 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Στο τηγάνι βάλτε μετά και τη ντομάτα, το κρεμμύδι και μαγειρέψτεμέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά, ανακατεύοντας για να μη σας κολλήσει. Όταν είναι έτοιμο το λουκάνικο προσθέτετε το στα ζυμαρικά, μαζί με το τυρί.
Σε ένα στρογγυλό ταψί ρίξτε το μίγμα ζυμαρικών, αλατοπιπερώστε και ψήστε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.