Είναι ότι πρέπει για να τα έχετε για απογευματινό σνακ, ή για να τα σερβίρετε σε φίλους.
Υλικά
Ωμά αμύγδαλα
½ κούπα μέλι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
¼ κούπας ζάχαρη ακατέργαστη
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 240 βαθμούς. Βάλτε τα αμύγδαλα σε ένα χαρτί μαγειρέματος και ψήστε τα.
Βάλτε το μέλι, το λάδι και το αλάτι σε ένα μεγάλο κατσαρολάκι. Ζεστάνετε σε μεσαία φωτιά, μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει. Ανακατέψτε καλά και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέστε τα αμύγδαλα και το μέλι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και ανακατέψτε.