Ψωμάκια γεμιστά με κοτόπουλο και παρμεζάνα στο φούρνο

Αν πιστεύετε ότι έχετε εξαντλήσει τους τρόπους που μπορείτε να μαγειρέψετε το κοτόπουλο, σας έχουμε μία ακόμα πρόταση.

Θα χρειαστείτε ελάχιστο χρόνο και λίγα υλικά ενώ το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω. Δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε από το φούρνο ή το σούπερ μάρκετ μικρά ψωμάκια που είναι και το βασικό υλικό της σημερινής μας συνταγής. Θα χρειαστείτε:

Υλικά
• 15 ψωμάκια
• 1 πακέτο παναρισμένο κοτόπουλο
• σάλτσα ( έτοιμη ή δική σας)
• μοτσαρέλα
• ½ παρμεζάνα τριμμένη
• 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
• 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη (περισσότερο για γεύση)
• πιπέρι

Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C.
2. Τοποθετήστε τα ψωμάκια που έχετε κόψει στη μέση σε ένα πιρέξ που προηγουμένως το έχετε βουτυρώσει.
3. Τοποθετήστε το μαγειρεμένο κοτόπουλο που το έχετε ψήσει στα ψωμάκια και στη συνέχεια βάλτε τη σάλτσα, τα κομμάτια μοτσαρέλας και πασπαλίστε με παρμεζάνα. Σκεπάστε με το υπόλοιπο μισό από τα ψωμάκια.
4. Λιώστε το βούτυρο και ανακατέψτε τη σκόνη σκόρδου. Περιχύστε το πάνω από τα ψωμάκια και τρίψτε λίγο πιπέρι.
5. Καλύψτε το πιρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 10 λεπτά, στη συνέχεια, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.

Καλή σας όρεξη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved