Cheesecake με φρέσκα φρούτα: δροσερή καλοκαιρινή συνταγή
Με τον υδράργυρο να έχει σκαρφαλώσει στου 45 βαθμούς και πάνω, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα άκρως δροσερό καλοκαιρινό γλυκάκι που θα μας προσφέρει πολλές βιταμίνες και θα μας δροσίσει.
Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το εύκολο cheesecake με φρέσκα φρούτα εποχής. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας και δημιουργήστε το.
Υλικά:
44 μπισκότα τύπου digestive
8 κ.τ.σ ανάλατο λιωμένο βούτυρο
450 γρμ τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλτζ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 1/2 φλτζ. κρέμα σαντιγί
2 κ.τ.σ χυμό λεμονιού
2 ροδάκινα
1 ακτινίδιο
7-8 φράουλες κομμένες στη μέση
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ θρυμματίστε τα μπισκότα και ανακατέψτε τα με το βούτυρο.
Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψάκι που θα χρησιμοποιήσετε και απλώστε τα μπισκότα, δημιουργώντας μια μπισκοτένια βάση.
Με το μίξερ σε ένα μπολ, αναμίξτε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Μόλις αφρατέψει προσθέστε τη σαντιγί. Τέλος προσθέστε το χυμό λεμονιού, συνεχίστε για λίγο το ανακάτεμα και απλώστε την κρέμα πάνω από τη μπισκοτένια βάση σας.
Διακοσμήστε με τα φρέσκα φρούτα όπως στη φωτογραφία.
Καλή επιτυχία!