Τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες με φέτα, έτσι όπως τους φτιάχνει η μαμά!

Η πιο νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες!

Οι κολοκυθοκεφτέδες είναι ένα από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φαγάκια. Δεν θέλει κόπο για να τους πετύχετε. Απλά θέλει τρόπο και σωστά υλικά που θα απογειώσουν τη συνταγή σας.

Δείτε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείτε και μην χάνετε καιρό. Φτιάξτε τους στο πι και φι!

Υλικά:
5 κολοκυθάκια
2 μεσαία αβγά
3 κ.τ.σ ελαιόλαδο
1 κούπα τριμμένη με το χέρι φέτα
Φρυγανιά όσο σηκώσει (δοκιμάστε και το αλεύρι καλαμποκιού τη γνωστή μπομπότα)
2 κ.τ.γ άνηθο
αλάτι πιπέρι
1 κ.τ.γ ξερό ή φρέσκο δυόσμο
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:
Σε ένα σουρωτήρι τρίψτε τα κολοκυθάκια που θα έχετε πλύνει πολύ καλά και θα έχετε κόψει τα κοτσάνια.
Σουρώστε τα υγρά τους και βάλτε τα σε ένα μπολ.
Προσθέστε το λάδι, τα αβγά, τη φέτα, τον άνηθο, το δυόσμο, το αλατοπίπερο και ζυμώστε. Σιγά σιγά έπειτα προσθέστε τη φρυγανιά ή το καλαμποκάλευρο.
Μόλις έχετε ένα μείγμα που θα μοιάζει με πηχτό χυλό, με ένα κουτάλι βάλτε τα κεφτεδάκια στο τηγάνι που θα έχετε βάλει πιο πριν στο μάτι της κουζίνας, για να ζεσταθεί το λάδι.
Τηγανίστε και απολαύστε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved