Ενδεχομένως να σας ακούγεται παράξενο, αλλά το καρπούζι μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το αγγούρι και να σας προσφέρουν μία δροσερή, γευστική και υγιεινή σαλάτα!
Υλικά:
6 κούπες κομμένο σε μικρά κομμάτια, καρπούζι
4 κούπες κομμένο αγγούρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1κουτάλι της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
½ κούπα ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε το καρπούζι με το αγγούρι. Ρίχνετε το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύετε. Στη συνέχεια ρίχνετε το βαλσάμικο και ανακατεύετε καλά να πάει παντού. Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 15 λεπτά και προτού τη σερβίρετε, ανακατεύετε ξανά. Αν θέλετε, μπορείτε να την πασπαλίσετε με λίγο φρέσκο μαϊντανό