Μυρωδάτο ψάρι με σπανάκι!

Είναι από τα πιο νόστιμα φαγάκια ιδανικά για μεσημεριανό γεύμα των παιδιών.

Ένα πιάτο με ψάρι και σπανάκι γεμάτο βιταμίνες, αρώματα και πλούσιο σε γεύση . Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή!

ΥΛΙΚΑ

- 2 φιλέτα μπακαλιάρου

- 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

- 1/2 κούπα σπανάκι

- 1/4 κούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

- 2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο

- Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε το ψάρι στην λαδόκολλα και ψήνουμε στους 175οC για περίπου 20'. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και το σκόρδο. Τα ζεματίζουμε για 5' μέχρι να μαλακώσουν και ύστερα τα περνάμε στο ελαιόλαδο. Στο τέλος περνάμε και το ψαράκι μας για 2-3' να πάρει άρωμα! Σερβίρεται ζεστό.

Πηγή: lovecooking

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved