Μυρωδάτη, τραγανή και πεντανόστιμη με λίγα υλικά και εύκολη παρασκευή. Σίγουρα η γεύση και το άρωμα της θα συναρπάσει τους πιτσιρίκια σας!
ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό φύλλο κρούστας
- 1 λίτρο γάλα
- 8 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι χοντρό
- 12 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 3 αυγά
- Ελαφρύ λάδι για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ανακατεύαμε το γάλα, τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι σε χαμηλή φωτιά έως ότου αρχίζει και πήζει. Προσθέτουμε τα αυγά (όταν κρυώσει η κρέμα) και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε το φύλλο αλείφοντας λίγο βούτυρο, τα γεμίζουμε κρέμα, τα κλείνουμε σε τρίγωνα και όταν τα τελειώσουμε όλα αρχίσουμε το τηγάνισμα. Αφού τα βγάλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.