Η καλύτερη και πιο εύκολη συνταγή για ψητά λαχανάκια Βρυξελλών
Οι πιο νόστιμες συνταγές είναι οι απλές συνταγές!
Σας αρέσουν τα λαχανάκια Βρυξελλών; Ή μήπως, δεν σας αρέσουν επειδή πικρίζουν κάπως στη γεύση; Πάντως, θα πρέπει να ξέρετε ότι πρόκειται για μία υπερτροφή, με πολλά οφέλη για τον οργανισμό. Και μπορεί μέχρι τώρα να τα χρησιμοποιούμε, κυρίως, σε σαλάτες, όμως, ανακαλύψαμε για εσάς μία εύκολη και νόστιμη εκδοχή τους. Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών!
Υλικά
1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών, κομμένα σε μικρά κομμάτια
2 κ.σ. φυστικέλαιο (κατά προτίμηση) ή ελαιόλαδο, αν δεν έχετε
½ κ.γ. κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά (αν δείτε ότι το λάδι δεν είναι αρκετό, ρίχνετε τόσο όσο χρειάζεται)
Σε ένα ταψί ή λαμαρίνα, στρώνετε μία λαδόκολλα, τοποθετείτε τα λαχανάκια και ψήνετε για 40 περίπου λεπτά. Μέχρι, δηλαδή, να γίνουν μαλακά και πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Πηγή συνταγής: popsugar.com
Διαβάστε επίσης
Λαχανάκια Βρυξελλών: Η πιο νόστιμη συνταγή για να τα απολαύσετε (εικόνες βήμα-βήμα)