Συνταγή για νόστιμη καλοκαιρινή ομελέτα με ντοματίνια και μανιτάρια
Το καλοκαιράκι έρχεται σιγά-σιγά και μαζί του φέρνει τα καλοκαιρινά ελαφριά και λαχταριστά φαγάκια.
Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να φτιάξετε μια νόστιμη και καλοκαιρινή ομελέτα.
Υλικά:
4 αβγά
7-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 κ.τ.σ γάλα
1 κούπα μανιτάρια (όχι κονσέρβα) ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι μικρό κομμένο σε ροδέλλες
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλτε το λάδι να ζεστένεται.
Τσιγαρίστε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει και έπειτα προσθέστε τα ντοματίνια και τα μανιτάρια.
Σε ένα μπολ, χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και αδειάστε το μείγμα σας στο τηγάνι.
Ψήστε την ομελέτα για περίπου 3-4 λεπτά από τη μία πλευρά και άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.
Αν δεν θέλετε να αναποδογυρίσετε την ομελέτα σας, για να μην χαλάσει το σχήμα της, σκεπάστε το τηγάνι με ένα καπάκι, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε για 2-3 λεπτά μέχρι να ψηθεί με τους ατμούς και η επάνω πλευρά.
Μόλι είναι έτοιμη, πασπαλίστε με λίγο φρέσκο μαιντανό και έτοιμη.
Καλή επιτυχία!
Διαβάστε επίσης:
Πανεύκολη ομελέτα φούρνου - σα να τρώτε πίτσα
Νόστιμες και γρήγορες ομελέτες ιδανικές για πρωινό, κολατσιό και παιδικά πάρτι