Τοστ σαν σουφλέ; Απλά μοναδικό!
Δεν τρώει το τοστ; Αυτό μέχρι σήμερα καθώς αν δοκιμάσετε την συγκεκριμένη συνταγή σίγουρα θα σας ζητάει κάθε πρωί τοστάκι!
Απίθανη γεύση, με απλά υλικά και ελάχιστο χρόνο παρασκευής!ΥΛΙΚΑ• 9 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα• 5 φέτες τυρί κίτρινο ή κασέρι• 5 φέτες γαλοπούλα η ζαμπόν• κέτσαπ• 2 αυγά• 1 ποτήρι γάλα φρέσκο• έξτρα τυρί κίτρινο τριμμένο• λίγο αλάτι-πιπέρι• βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗΑλείφουμε το πυρέξ με βούτυρο καθώς και τις φέτες του ψωμιού απ την κάτω μεριά που θα ακουμπούν στο ταψί μας. Στρώνουμε τις μισές φέτες κάτω (Αν δεν παίρνει ολόκληρες τις φέτες για τα πλάγια του ταψιού κόβουμε τις μισές). Απλώνουμε πάνω στις φέτες λίγη κέτσαπ και προσθέτουμε το τυρί και τη γαλοπούλα. Στρώνουμε πάνω τις δεύτερες φέτες. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και λίγο αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα τοστάκια μας. Τρίβουμε μπόλικο τυράκι που λιώνει από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 20-30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν τα τοστάκια μας. Καλή όρεξη!Πηγή: kouzinoskalismata