Χοιρινή τηγανιά για το βράδυ της Τσικνοπέμπτης!

Είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά φαγητά που φτιάχνουμε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης!

Χοιρινή τηγανιά για το βράδυ της Τσικνοπέμπτης!

Δοκιμάστε τέλεια αρωματική χοιρινή τηγανιά!


ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό χοιρινό κρέας
- 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
- Αλεύρι
- Αλάτι πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μικρές μπουκιές. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε το κρέας. Αλευρώνουμε το κρέας καλά. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Μέσα του ρίχνουμε το κρέας και το γυρίζουμε να τσιγαριστεί από όλες τις πλευρές του. Συνεχίζουμε το τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς και προσθέτοντας ελάχιστο νερό όταν μειώνονται τα υγρά του. Τέλος προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να στεγνώσει και να μείνει με την παχιά σάλτσα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved