Η συνταγή της ημέρας: Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα
#tsoulotip: Σε περίπτωση που η γάστρα σας πίνει γρήγορα τα υγρά, κοιτάμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο ζεστό νερό.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά κομμένη σε κύβους πάχους 7*7εκ.
1 στικ σέλερυ κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μεγάλα καρότα, κομμένα οριζόντια στη μέση και έπειτα κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
5 φύλλα δάφνης
3κλ. Θυμάρι
2κ.σ. ελαιόλαδο
2κ.σ. βούτυρο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com