Κέικ με μπανάνα και αχλάδι

#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχουμε σιρόπι σφενδάμου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέλι.

ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 250 γρ. ώριμες μπανάνες
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 2 αχλάδια, κομμένα σε κυβάκια
  • 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
  • 1 Αυγό, large
  • 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved