Το πιο εύκολο γλυκό: Φλωρεντίνες αμυγδάλου
Οι φλωρεντίνες είναι ένα πολύ ωραίο και γευστικό γλυκό που φτιάχνεται εύκολα και μπορείτε να το συνδυάσετε με ό,τι θέλετε!
Δείτε την παρακάτω συνταγή για να τις φτιάξετε και να θυμάστε πως μπορείτε μετά να τις συνδυάσετε με ό,τι θέλετε.
Τι θα χρειαστείτε:
- 200 gr αμύγδαλα φιλέ
- 60 gr μαργαρίνη
- 120 gr ζάχαρη
- 60 gr μέλι
Για την Παρασκευή:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Παίρνουμε ένα μικρό κατσαρολάκι και το βάζουμε στη φωτιά αφού έχουμε βάλει μέσα τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το μέλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας και μετά τα αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το φιλέ αμυγδάλου και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί, αφού έχουμε στρώσει μια λαδόκολλα και το απλώνουμε.
Βάζουμε στο φούρνο και αφήνουμε το μείγμα να ψηθεί για περίπου 20 λεπτά.
Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά και αρχίζουμε να τις κόβουμε σε σχήμα της αρεσκίας μας.
Μόλις έχουν κρυώσει εντελώς είναι έτοιμες να φαγωθούν!
Τόσο απλά!