Τι να κάνεις το βραστό αρνάκι που σου περίσσεψε; Ακολούθησε τη συμβουλή της Μυρτώς Αλικάκη
Τύφλα να 'χουν οι food bloggers!
Πραγματικά ο λογαριασμός της Μυρτώς Αλικάκη, έχει αρχίσει να μας αρέσει πολύ! Και αν σου αρέσει να μαγειρεύεις και να φτιάχνεις νόστιμες μαμαδίστικες συνταγές θα πρέπει ίσως, να αρχίσεις να την ακολουθείς και εσύ!
Τελευταία φορά που πέσαμε πάνω στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάθαμε πώς να φτιάχνουμε νόστιμες μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλο και σήμερα, πώς να ξανά μαγειρέψουμε το βραστό αρνάκι που μας περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι.
Με μια φωτογραφία που δείχνει τη νόστιμη και λαχταριστή συνταγή της αποκάλυψε τα υλικά και τη διαδικασία: «Όταν σου έχει μείνει βραστό αρνί από κρητικό τραπέζι , τσιγαρίζεις κρεμμύδι και σκόρδο σε ελαιόλαδο , το ρίχνεις μέσα , προσθέτεις ντομάτα κρασί και λίγο μέλι, μυρωδικα , πιπερια κι αλάτια και το αφήνεις για καμία ώρα σε χαμηλή φωτιά ! ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !».
Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς θα το φτιάξουμε!
Δείτε μερικές ακόμη συνταγές της στη gallery που ακολουθεί