Η συνταγή για τα πιο αφράτα πιροσκί είναι αυτή
Συνταγή για πιροσκί με πατάτα. Πιο νόστιμη σίγουρα δεν έχετε φτιάξε ποτέ ξανά!
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζυμή:
- 13γρ. νωπή μαγιά ή 4γρ. ξερή
- 400ml. χλιαρό νερό
- ½ κ.γ. αλάτι
- ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 ml. Ηλιέλαιο
- 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για τη γέμιση:
- Λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης
- Ζαμπόν, μπέικον και τυρί Gouda
- 150γρ. βραστή πατάτα, λιωμένη με το πιρούνι ανακατεμένη με φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, άνηθο, αλάτι και πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com