Προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας
Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη!
#tsoulotip: Τα σουδάκια όπως και κάθε παρασκευή στη ζαχαροπλαστική δε θέλει βιασύνη. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και την απαραίτητη προσοχή. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
ΥΛΙΚΑ
- 1 Κιλό παγωτό βανίλια (ή της επιλογής μας)
Για τα σουδάκια:
- 200ml Νερό
- 200γρ. Αυγά (4 μέτρια αυγά)
- 100γρ. Βούτυρο (σε μικρά κομμάτια)
- 100γρ. Αλεύρι
- 2 Βανίλιες
Για τη σάλτσα σοκολάτας:
- 220 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
- 200 ml Κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com