#tsoulotip: Μπορούμε να αποθηκεύσουμε το ζυμάρι στην κατάψυξη για 1 μήνα.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
- 70 γρ. καρύδια
- 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ½ κ.γ. αλάτι
- ¼ κ.γ. κανέλα, τριμμένη
- 120 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
Για τη γέμιση
- 300 γρ. Κεράσια
- 1 κ.σ. κοφτή κορν φλάουερ
- 1 ½ κ.γ. χυμό λεμονιού
- 35 γρ. ζάχαρη κρυσταλική & έξτρα για το πασπάλισμα της ζύμης
- 2 κ.σ. γάλα, για το άλειμμα της ζύμης
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com