ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. Ρεβίθια χοντρά
- 200 γρ. Σύγκλινο Μάνης
- 200 γρ. Σάλτσα ντομάτας
- 120 γρ. Γραβιέρα Νάξου, σε μικρά κυβάκια
- 100 ml Ελαιόλαδο
- 10 γρ. Πελτέ ντομάτας
- 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια, σε ροδέλες
- 1 Μεγάλο κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- 1 Μεγάλο καρότο, σε ροδέλες
- 1 Πράσο, ψιλοκομμένο
- 1 Λεμόνι, τον χυμό του
- 1 Ζωμό λαχανικών, σε μορφή gel
- Φλούδες από ένα πορτοκάλι και ένα λεμόνι
- Μαϊντανό
- Μπαχάρι
- Δάφνη
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com