Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα
Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Καλό θα ήταν το μείγμα του κιμά να το αφήσουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο να βγάλει όλα του τα αρώματα και να σφίξει. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο, αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα πυρήμαχο σκεύος μαζί με τους κεφτέδες και ψήνουμε.
ΥΛΙΚΑ
- 60 ml. ελαιόλαδο
- 4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο
- 2 κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- 700 γρ. τριμμένες ντομάτες
- 500 γρ. κιμά γαλοπούλας
- 50 γρ. ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο
- 1 μεγάλο αυγό
- 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, και έξτρα για το γαρνίρισμα
- 1 μοτσαρέλλα, κομμένη σε κάθετες φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com