Συνταγή για πενταντόστιμη ρεβιθάδα με τσιπούρα σοτέ
Άλλη μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξετε διαφορετικά τις τσιπούρες σας!
#tsoulotip: Σοτάρουμε το ψάρι ξεκινώντας με την πέτσα προς τα κάτω έχοντας πολύ καυτό τηγάνι. Για να μη διπλώσει προς τα πάνω πατάμε με μια σπάτουλα.
ΥΛΙΚΑ
- 4 Φιλέτα τσιπούρα (125 gr το καθένα)
- Κρίταμο τουρσί (για το σερβίρισμα)
Για τη ρεβιθάδα
- 1300 ml (5 κούπες) Νερό
- 500 gr (1 συσκευασία) Ρεβίθια
- 120 ml (8 κ.σ.) Ελαιόλαδο
- 15 gr (1 κ.σ.) Αλάτι
- 10 ml (2 κ.γ.) Μαγειρική σόδα
- 2 Φύλλα δάφνης
- 1 Κρεμμύδι (μεγάλο, ψιλοκομμένο)
- 1 Κλωναράκι δενδρολίβανο (τα φύλλα)
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com