Banoffee Baked Alaska - Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη
Έχετε φτιάξει ποτέ banoffee με μαρέγκα;
#tsoulotip: Μπορείτε να δώσετε χρώμα στη μαρέγκα και με καμινέτο αντί να τη βάλετε στο φούρνο.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την τάρτα:
- 230 γρ. βούτυρο, παγωμένο σε κυβάκια
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 αυγό
Υλικά για τη γέμιση:
- 3 μπανάνες
- 250 γρ. παγωτό βανίλια
- 1 κουτάκι καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
Υλικά για το topping:
- 3 ασπράδια αυγού
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com