ΥΛΙΚΑ
- 1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο
- 2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
- ½ κιλό κριθαράκι χοντρό
- 1 κσ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)
- ¼ κγ. κανέλα σκόνη
- ¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη
- 2 φύλλα δάφνης
- 5-6 κσ. ελαιόλαδο
- 1-1,5 λίτρο νερό
- Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com