ΥΛΙΚΑ
Για το ζυμάρι:
- 13 γρ. ξερή μαγιά
- 300 - 350 ml χλιαρό νερό
- 11 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.σ. θυμάρι ξερό
- 1 κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση:
- 3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα
- 4 σκ. σκόρδο λιωμένες
- 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για πασπάλισμα
- 10 φέτες ζαμπόν
- 10 φέτες σαλάμι μπύρας
- 10 φέτες πάριζα
- 8 λεπτές φέτες μοτσαρέλα
- 8 φέτες ένταμ
- 150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com