Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

Μια πεντανόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.

ΥΛΙΚΑ

  • 600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου
  • 100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα
  • 80 γρ. Παρμεζάνα
  • 80 γρ. Αλεύρι
  • 2 Αυγά, χτυπημένα
  • ½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη μαρινάδα:

  • 500 ml Ξινόγαλα
  • 1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο
  • ½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη
  • ½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για τη σάλτσα BBQ:

  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 5 κ.σ. ζάχαρη καστανή
  • 100 γρ. ξύδι από λευκό κρασί
  • 400 γρ. κέτσαπ
  • ½ κ.γ. πιπέρι
  • Λίγο αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved