Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce
Μια πεντανόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.
ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου
- 100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα
- 80 γρ. Παρμεζάνα
- 80 γρ. Αλεύρι
- 2 Αυγά, χτυπημένα
- ½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη μαρινάδα:
- 500 ml Ξινόγαλα
- 1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο
- ½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη
- ½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη σάλτσα BBQ:
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 5 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 100 γρ. ξύδι από λευκό κρασί
- 400 γρ. κέτσαπ
- ½ κ.γ. πιπέρι
- Λίγο αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com