Σοκολατένιος κορμός με χαλβά

Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Το χαλβά τον βάζουμε τελευταίο στη σοκολάτα γιατί δεν θέλουμε να έχει υψηλή θερμοκρασία η σοκολάτα και λιώσει ο χαλβάς.

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. χαλβά κομμένο σε κύβους
  • 100γρ. φουντούκια ολόκληρα
  • 100γρ. καρύδια ολόκληρα
  • 400γρ. κουβερτούρα
  • 2κ.σ. σουσάμι
  • ¼ κ.γ. κανέλλα
  • 1κ.γ. κονιάκ

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved