Μιλφέιγ: Συνταγή, εκτέλεση και ιδέα σερβιρίσματος
Νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Αν δούμε ότι όσο κρυώνει η κρέμα ζαχαροπλαστικής σφίγγει, τότε την αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάμε με το σύρμα για 3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει καλά. Επίσης, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να ενσωματώσουμε με τη βοήθεια μιας πλαστικής σπάτουλας λίγη σαντιγί ανακατεύοντας με απαλές κυκλικές κινήσεις ώστε να έχουμε μια βελούδινη κρέμα.
ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
Άχνη ζάχαρη, για το πασπάλισμα του φύλλου
Υλικά για την κρέμα:
- 400 γρ. εβαπορέ NOYNOY Γεύσεις Σπιτικές
- 600 ml. Νερό
- 220 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη
- 125 γρ. Βούτυρο
- 60 γρ. Κορν φλάουερ
- 30 γρ. Σιμιγδάλι
- 2 Αυγά, μέτρια
- 2 Βανίλιες
Υλικά για το σερβίρισμα:
- 300 ml Κρέμα Γάλακτος
- Άχνη ζάχαρη
- Θρυμματισμένη σφολιάτα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com