Crumble ροδάκινο - Φτιάξτε το σήμερα κιόλας
Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ροδάκινου με τζίντζερ γι' αυτό και βάζω αρκετή ποσότητα. Αν δε θέλετε να έχει τόσο πιπεράτη γεύση απλά μειώστε το στα μισά ή αφαιρέστε το εντελώς.
ΥΛΙΚΑ
(Υλικά για μια ταρτιέρα 28 εκ.)
- 1 κιλό Ροδάκινα (καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι)
- 100 γρ. Ζάχαρη
- 20 γρ. Κορν φλάουερ
- 20 γρ. Χυμό λεμονιού
- 5 γρ. Αλάτι
- 2 κ.γ. Φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)
Για το crumble:
- 150 γρ. Αμύγδαλα (καθαρισμένα)
- 150 γρ. Βρώμη
- 150 γρ. Βούτυρο (παγωμένο, κομμένο σε κύβους)
- 150 γρ. Ζάχαρη
- 2 Βανίλιες
- 1 Κρόκο αυγού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com