Crumble ροδάκινο - Φτιάξτε το σήμερα κιόλας

Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ροδάκινου με τζίντζερ γι' αυτό και βάζω αρκετή ποσότητα. Αν δε θέλετε να έχει τόσο πιπεράτη γεύση απλά μειώστε το στα μισά ή αφαιρέστε το εντελώς.

ΥΛΙΚΑ

(Υλικά για μια ταρτιέρα 28 εκ.)

  • 1 κιλό Ροδάκινα (καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι)
  • 100 γρ. Ζάχαρη
  • 20 γρ. Κορν φλάουερ
  • 20 γρ. Χυμό λεμονιού
  • 5 γρ. Αλάτι
  • 2 κ.γ. Φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)

Για το crumble:

  • 150 γρ. Αμύγδαλα (καθαρισμένα)
  • 150 γρ. Βρώμη
  • 150 γρ. Βούτυρο (παγωμένο, κομμένο σε κύβους)
  • 150 γρ. Ζάχαρη
  • 2 Βανίλιες
  • 1 Κρόκο αυγού

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved