#tsoulotip: Όλα τα ξερά υλικά πρέπει να είναι κοσκινισμένα. Όταν φτιάχνουμε την επικάλυψη αφήνουμε να χτυπηθεί καλά η άχνη με το βούτυρο για να μην κάνουν σβόλους.
ΥΛΙΚΑ
Για το κέικ:
- 400 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
- 10 γρ. Κακάο
- 5γρ. Σόδα μαγειρική
- 1 Πρέζα αλάτι
- 115 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
- 330 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική
- 2 Αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 ml. Ηλιέλαιο
- 1 κ.γ. Ξύδι
- 2 κ.γ Βανίλια,εκχύλισμα
- 250 γρ. Γάλα Εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
- 2 ½ κ.σ. Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστική
Για την επικάλυψη:
- 400 γρ. Τυρί κρέμα,σε θερμοκρασία δωματίου
- 120 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 ½ κ.γ Βανίλια εκχύλισμα
- 450-500 γρ. Ζάχαρη άχνη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com