Συνταγή για πεντανόστιμο κερκυραϊκό σοφρίτο
Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Μπορείτε αντί για μοσχάρι να βάλετε χοιρινό ψαρονέφρι, γίνετε τέλειο.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες πάχους 4εκ.
- 150γρ. αλεύρι γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του κρέατος
- 100ml. ελαιόλαδο
- 7-8 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
- 80ml. ξύδι
- 80ml. λευκό κρασί
- 400ml. ζεστό νερό
- 1 κύβο ζωμό βοδινού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- ½ μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Πατάτες τηγανιτές για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com