#tsoulotip: Προσοχή όταν θα βάζουμε τη σαντιγί ανάμεσα στις κρέπες να σιγουρευτούμε ότι αυτές είναι καλά παγωμένες.
ΥΛΙΚΑ
- 6 κ.σ. βούτυρο
- 700 ml γάλα
- 6 αυγά
- 190 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 70 γρ. κακάο
- 7 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 lt. Κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
Υλικά για τη ganache
- 240 ml. Κρέμα γάλακτος
- 4 κ.σ. ζάχαρη
- 140 γρ. σοκολάτα
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 40 γρ. άχνη ζάχαρη, για το πασπάλισμα της τούρτας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com