Κέικ αχλάδι με κουβερτούρα και καβουρδισμένα φουντούκια

Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Κέικ αχλάδι με κουβερτούρα και καβουρδισμένα φουντούκια

#tsoulotip: Τα αχλάδια πρέπει να είναι πολύ ώριμα αλλιώς δε θα προλάβουν να ψηθούν στο φούρνο και να μαλακώσουν.

ΥΛΙΚΑ

  • 90 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
  • 90 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • 3 αυγά (χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια)
  • 90 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και τριμμένα
  • 4 ώριμα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
  • Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved