#tsoulotip: Τα αχλάδια πρέπει να είναι πολύ ώριμα αλλιώς δε θα προλάβουν να ψηθούν στο φούρνο και να μαλακώσουν.
ΥΛΙΚΑ
- 90 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
- 90 γρ. ζάχαρη καστανή
- 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 3 αυγά (χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια)
- 90 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και τριμμένα
- 4 ώριμα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
- Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com