Κανελόνια με κιμά - Η απόλυτη συνταγή
Πιο νόστιμη συνταγή αλήθεια δεν έχετε φτιάξει ποτέ ξανά!
#tsoulotip: Στο σοτάρισμα του κιμά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και 100 - 150 ml κόκκινο κρασί.
ΥΛΙΚΑ
Για τον κιμά:
- 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 1/2 κ.σ. βούτυρο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κιλό έτοιμη σάλτσα ντομάτας
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό
- 1 καρότο, ψιλοκομμένο
- 1 συσκευασία κανελόνια
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη μπεσαμέλ:
- 50 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 600 ml γάλα
- 140 γρ. γκούντα τριμμένη
- 140 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1/2 κ.γ. Θυμάρι ξερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com