Έχετε φτιάξει ποτέ χοιρινό γιαουρτλού; Αυτή είναι η συνταγή για να το φτιάξετε
Μια λαχταριστή συνταγή!
#tsoulotip: Το γιαούρτι το βάζουμε για να μας απαλύνει την έντονη γεύση του σκόρδου. Προσέχουμε το σοτάρισμα του χοιρινού να μην μας κολλήσει στην κατσαρόλα.
ΥΛΙΚΑ
- 800γρ. χοιρινό ψαρόνεφρι κομμένο σε κάθετες λεπτές φετες
- 4κ.σ. ελαιόλαδο και 2κ.σ. για το σοτάρισμα του χοιρινού
- 2κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- 4σκ. σκόρδο τριμμένες
- 500ml. νερό
- 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
- 4κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- Αλάτι-πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
- Πίτες
- Κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- Μαϊντανο ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com