Πράσινη σαλάτα με αχλάδι, χαλούμι και dressing βαλσάμικο
Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Δε ρίχνουμε ποτέ όλο το λάδι μονομιάς για το dressing. Πρέπει να χτυπάμε συνεχώς προσθέτοντας σιγά σιγά το μείγμα των λαδιών.
ΥΛΙΚΑ
- 150 γρ. Πράσινη σαλάτα (Προτεινόμενος συνδυασμός: μαρούλι, iceberg, ραντίτσιο)
- 3 Φέτες χαλούμι
- 1 Πιτάκι στρογγυλό
- 1 Αχλάδι, κομμένο σε φέτες
- Φλοίδες παρμεζάνας, για το σερβίρισμα
- Μείγμα ξηρών καρπών (Προτεινόμενος συνδυασμός: αμυγδαλόψιχα, σταφίδα κορινθιακή, φιστίκια Αιγίνης, goji berries)
Για το dressing:
- 5 ½ κ.σ. Ηλιέλαιο
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. Ξύδι βαλσάμικο
- 2 κ.σ. Μέλι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com